BIGRIB

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BigRib. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 19:38 Duurde veel te lang
23 nov 2022 om 18:25 Altijd lekker eten! En de porties zijn goed qua prijsverhouding
19 nov 2022 om 20:19 Bijna 2 uur moeten wachten en dan krijg je het eten en ik had kipfilet met brood en Anneloes besteld. Krijg ik 6 kleine stukjes kip geen anneloes saus erbij en wat brood. En daar betaal je dan €15,- voor. de zoveelste keer hier voor het laatst gewees
19 nov 2022 om 19:19 Weer super lekker gegeten
18 nov 2022 om 20:49 Om 17.00 uur besteld met 18.45 uur als bezorgtijdstip. Om 19.15 uur werd bezorgd. Eten koud.
13 nov 2022 om 19:03 Eten was prima
10 nov 2022 om 22:44 Veel dingen ontbraken helaas, eten wel ok.
9 nov 2022 om 19:42 Eten is oke. 2e keer besteld. Bezorging beide keren lang. Bezorger zegt compleet niks, geen hallo of wat dan ook. Hij staat je wat dom aan te staren, geeft je je bestelling en loopt weg zonder een woord te spreken. Apart.
4 nov 2022 om 20:47 De Calzone was verbrand van onder en het sap / vocht liep er veelvuldig uit. De hawaipizza werd door de tafelgenoten ook niet als lekker ervaren. De korst was veel te hard en er zat veel kaas op. Na een klein uur alles Uitgespuugd
3 nov 2022 om 21:52 Wel wat een aanfluiting 6 ribjes 4 kippe pootjes wat koude frietjes salade en 1 sausje en dat voor 19 euro schandalig
3 nov 2022 om 21:38 Helaas vlees koud . 1 wrap was niet dicht aan de zijkanten waardoor het vlees eruit viel. Jammer normaal altijd wel lekker warm eten.
29 okt 2022 om 21:07 Super lekkere pizza en friet :)